Åse Leivdal Kjølleberg
- Yogainstruktør
200-timers Hatha/Vinyasa med Shara Turner ved Suddha Anand Yogashala i Varkala, India.
 
250-timers Vinyasa Flow med Ameriga Giannone ved Floripa på Sicilia, Italia.  

Mitt første møte med yoga var i 2010 under min lærerutdanning ved Universitetet i Stavanger. Under masterstudiene i idrett var yoga et godt avbrekk i en ellers hektisk hverdag. Jeg har alltid vært glad i bevegelse og konkurranse, og oppdaget at yoga var helt annerledes enn hva jeg var vant til. I tillegg til at det gir god styrke, smidighet og balanse, gir det meg indre ro, bevissthet og gjør meg utrolig glad og takknemlig.

I 2017 begynte jeg å praktisere yoga daglig ved Jivamukti Yoga i Stavanger og dro til India for å ta yogalærerutdannelse. Det å dele yogapraksisen med andre ga meg mye energi og glede. Som instruktør opplevde jeg mange fornøyde og takknemlige fjes og det motiverte meg til å starte Yoga Dar Sø på Fedje. Jeg har prøvd mange ulike typer yoga og oppdager stadig at det er utrolig mye å lære i yoga.

 

I 2019 har jeg vært så heldig å ta lærerutdanning hos Ameriga Giannone på Sicilia, Italia. Yogastilene jeg underviser er inspirert fra Jivamukti, Ashtanga, Vinyasa Flow og Yin Yoga.

Ta kontakt

YOGA DAR SØ

Mortevikvegen 8, 5947 Fedje

aase_leivdal@hotmail.com

(+47) 99226797

  • Facebook YogaDarSoe Fedje
  • Instagram YogaDarSoe Fedje

Hjemmeside av Daniel Oliver © 2019 YOGA DAR SØ